Zanimljiva Pitanja

Možemo li ležanjem na vodenom krevetu dobiti morsku bolest?

Ne. Na organe za ravnotezu utiču jaki neobični pokreti, nasuprot kojih vodeni krevet deluje. Postoji ugrađen usporivač talasa tako da je kretanje vode dovedeno na minimum.

Može li puknuće vodenog kreveta izazvati poplavu u stanu?

Teoretski da, ali morate znati da su današnji vodeni kreveti rađeni od nekoliko segmenata tako čak i da dođe do puknuća, voda ostaje u zaštitnoj kadi.

Ometa li gibanje jedne osobe spavanje drugoj osobi?

Gibanje vode i kod velikog vodenog lezaja ne smeta partneru. Razdelnik između rezervoara smiruje vodu pa covek tone u čvrst san. Dva odvojena ležaja na bračnom krevetu rešavaju problem neželjenog ljuljanja partnera.

Kako često je potrebno menjati vodu u krevetu?

Voda se u krevetu menja samo u slučaju ako se selite. Redovito dodavanje posebnih preparata (jednom godišnje) zadržava kvalitet vode bez algi i bakterija.

Postoji li opasnost od dodira vode i električne struje?

Grejanje vodenog kreveta smešteno je ispod ležaja i ispod sigurnosne folije bez kontakta sa vodom. Grejači su potpuno vodonepropusni, što se dokazuje atestima o izvorišnim ispitivanjima.

Vek trajanja i garancija

Na materijal i na zavarene spojeve proizvodjač daje garanciju od pet godina, a vek trajanja vodenog kreveta je od 15 do 20 godina.

Može li se krevet rasprsnuti

Vodeni krevet ne moze se rasprsnuti kao balon jer u njemu nema nimalo vazduha. Voda drži telo, a ne vazduh kao kod ležaja na naduvavanje.

Ugrađivanje vodenog kreveta u postojeći krevet

Vodeni krevet može da se ugradi u svaki postojeći krevet, bez obzira na sirinu, visinu ili oblik jer mi proizvodimo sve delove.