Prednosti vodenih kreveta

Vodeni krevet je najprilagodljiviji sistem za spavanje, jer se tačno prilagođava Vašem telu. Iz tog razloga ne postoje tačke pritiska na ramenima, karlicu i druge delove tela. Ove tačke pritiska su u stvari, razlog čestog okretanja u snu. A pošto ih nema na vodenom krevetu, obezbeđuje se ne samo olakšanje, već i dubok san i mogućnost telu da se mnogo bolje oporavi za novi dan.

Mi proizvodimo bračne vodene krevete sa dva odvojena dušeka, svaki sa svojim grejanjem. Oni su razdvojeni tankom izolacijom. Prednost ovakvog odvojenog sistema je činjenica da se ne osete pokreti partnera i svako može da reguliše odgovarajuću temperaturu svog dušeka pojedinačno. Naši vodeni kreveti mogu da se instaliraju gotovo u svaki ram kreveta. Vodeni krevet je nezavisan od oslanjanja na ram Vašeg kreveta jer on ima svoju konstrukciju i oslonac. I zbog toga se iz Vašeg kreveta uklanjaju sve lestvice i oslonci a ostaju sve četiri spoljne strane.

Unutar rama ugrađuje se vodeni a spoljna obloga ostaje da bi ulepšala lezaj. Vodeni krevet će Vas zimi grejati a leti hladiti. Grejač u vodenom krevetu nije luksuz sa medicinske tačke gledišta. I u medicini se toplota koristi da ublaži bol u misicima i zglobovima. Čak i ako nemate takvih problema, noćna toplota delovaće kao prevencija i ne samo kao fizičko već i mentalno opuštanje. Topao krevet ima poseban doprinos u opuštanju mišića i tako poboljšava cirkulaciju, pa se mišići bolje regenerišu tokom noći. To donosi olakšanje jer nema jutarnje ukočenosti i bol u leđima. Ko želi da se naspava i da spreči bolove u leđima, treba da se odluči za vodeni krevet.